Mengenai Kami

 

NIBO CORPORATION SDN BERHAD. Pengimport an, Pengeksport, Pengedar & Pengeluar, kami menyediakan ~ Jualan, Perkhidmatan & Pembaikan.
Ditubuhkan pada tahun 1997, salah satu syarikat terkemuka dalam automasi perniagaan dan mengendalikan peralatan di rantau ini tunai. Sebuah pejabat cawangan telah dibuka pada bulan April, 2001, di Johor Bahru untuk mengembangkan dan menyokong perniagaan kami di bahagian selatan Malaysia. Pada tahun 2005, kami juga melayani pelanggan-pelanggan kami di Singapura melalui rakan perniagaan kami UMEI PERNIAGAAN PERALATAN Singapura. Kami telah kepakaran dalam automasi perniagaan selama lebih daripada 20 tahun, dan sebagai sebuah syarikat profesional yang berorientasikan penyelesaian, kami memperkenalkan produk yang kreatif untuk meningkatkan kecekapan dan keuntungan bagi industri tempatan dan luar negara yang kecil dan sederhana, dari runcit ke korporat. Kami sentiasa cuba yang terbaik untuk menyediakan produk yang berpatutan, kualiti perkhidmatan dan perundingan kepada pelanggan kami.

Umei adalah jenama syarikat kami dan ia diperkenalkan ke pasaran pada tahun 2005. Kreatif dan berpatutan merupakan prinsip jenama Umei kami. Slogan untuk Umei adalah "Percuma Mesin Perkhidmatan Panas". Perkhidmatan yang mesra bermakna kita meletakkan perkhidmatan pelanggan sebagai keutamaan dalam perniagaan kami.

Umei mempunyai pelbagai produk:

Mesin pengendalian tunai, pengawal sistem pelancongan, masa dan sistem kehadiran, perakam masa, checkwriter, mesin pencincang kertas dan lain-lain .

Kakitangan kami dibahagikan kepada telepemasaran, jualan, teknikal, sistem sokongan dan pentadbiran, dan majoriti daripada mereka teknikal yang berorientasikan, dengan tahun pengalaman bidang .

Majoriti produk kami diedarkan melalui rangkaian pengedar, peniaga dan penjual semula di seluruh Malaysia dan luar negara.

 

Seperti yang kita mempunyai sokongan langsung dari kilang kami, kami percaya bahawa kita mempunyai kelebihan berbanding pesaing kami, dari segi harga, kualiti dan perkhidmatan.

 

Midtown Enterprises Private Limited
pengimport, pengeksport, jumlah peniaga.
Produk: mesin wang Digital, daftar tunai profesional, bilangan bank-khusus mesin wang itu, yang disita mesin palsu, pengesan wang, mata mesin syiling, bilangan mesin duit syiling, mesin sub-duit syiling, rondaan keselamatan jam, sistem rondaan,
cap jari menumbuk mesin kad, kerja-kerja menumbuk mesin kad, jam masa, daftar mesin, Shredders profesional, mesin penanaman, pemotong, laminator, laminator, laminator, laminators,
Mesin Sikat Binding, Mesin Wire Binding, panas mencairkan mesin plastik, stepler automatik, peti besi dan pelbagai guna sistem panggilan tanpa wayar, setiap kad reka bentuk reben jam, bola dakwat.

Pengimport , Pengeksport dan Pengedar
Mesin Penghitung Wang , Mesin Pengira Wang , Mesin Pengesan Wang Palsu, Mesin Penghitung Syiling ,
Sistem Rodaan Penjaga , Mesin Perakam Waktu , Mesin Penghancur Kertas , Mesin Jilid Buku , Mesin Laminating ,
Mesin Penulis Cek , Peti Besi , Pita .